Beoordelingen van Doner Baba Amsterdam

Recente recensies

5.0
Li
25 november 2023

Shoarma vlees was door gebakken met verbrande stukjes. Dit is al de 2x dat het vlees zo is. Wel jammer want ben altijd te vrede, maar lijkt er op dat de kwaliteit achteruit gaat.

Anoniem
18 november 2023
Joanna
7 november 2023

Thank you:)

Joanna
28 oktober 2023

Fresh and tasty food, thank you:)

Aurora
4 oktober 2023

Ik had nog gezegd 17:45 en werd 17:30 bezorgd. Ook had ik bij de opmerking geplaatst: zonder sla, met komkommer en tomaat en saus in de turkse pizza. Ze hebben totaal niet de opmerking gelezen

Holly
2 oktober 2023

Best food around 😍

Anoniem
25 september 2023
Sam
25 september 2023

Altijd tevreden, dit x niet patat was slap hamburger proefde oud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
24 september 2023

Weer wat vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ayvie
19 september 2023

Heerlijk gegeten! De durum en de hotwings waren uitmuntend excellent 👌🏼

Amina
14 september 2023

We bestellen vaak bij Doner Baba en het is bijna altijd even lekker. Maar nu gebeurt het steeds vaker dat de patat niet vers wordt geleverd. Je ziet dat het niet vers is door de kleur en taaiheid ervan. Waarschijnlijk wordt het meerdere keren gefrituurd. En de overvloed aan overblijfsels (kleine stukjes patat) dat je meekrijgt. Verder is het vlees prima dus erg jammer van de patat, vooral als je bijna 5 euro moet betalen voor een klein zakje waarvan de helft niet te eten is…

anoniem
9 september 2023
Rob
7 september 2023

Kapsalon redelijk, cheesecake was nog stijf bevroren. Moest statiegeld betalen voor het blikje , maar kreeg een blikje zonder statiegeld. Jammer dit

Ayhan
29 augustus 2023

Sehr sauber und schnelle Lieferung. Und schmeckt perfekt

Anoniem
24 augustus 2023
Samya
21 augustus 2023

Eten was weer lekker bezorger was heel vriendelijk

Radjesh Thakoer
10 augustus 2023

Complimenten voor de chef en de bezorger uitmuntend ben vaste klant en voor het eerst besteld maar dit is kwaliteit waar ik van hou. Liefde voor jullie

Holly
2 augustus 2023

👌🏻

Ano
28 juli 2023
Ron
28 juli 2023

Op broodje donar. Weinig vlees en veel sla en toebehoren.

Li
23 juli 2023

Bakje sla smaak en ruikt naar mannen parfum. Voor de rest lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francina Ringringoeloe
15 juli 2023

Heel jammer is dat er minder eten bij de bestelling zat. Met name het vlees. Dat was bij de vorige keren veel meer. Voor de rest was het eten TOP!!

Anoniem
10 juli 2023

Echt genoten, veel te veel eten. Prijs kwaliteit verhouding topp

Holly
9 juli 2023

Best big chicken sandwich! Bun is amazing! Chips could do with a few minutes longer but still the best meal around 😍

Anoniem
3 juli 2023

Goed ingepakt, eten was niet meer warm. Aardbeiencake was bevroren. Verder leek de rijst oud (hard)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

s
16 juni 2023

heb nu drie x hier besteld het eten was lekker en patat ook altijd goed en warm ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest bezorgers ook heel vriendelijk!

Ibrahim Shamoun
13 juni 2023

Heerlijke gegeten echt

Lisa
10 juni 2023
S.
9 juni 2023
Hoesna Piroe
3 juni 2023

Het eten was heerlijk

Omar
2 juni 2023
samya
2 juni 2023

ik heb hier nu 2 x eten besteld en allebei de keren was het top! eten was lekker en warm, patat was ook perfect! bezorgers zijn heel vriendelijk!

Anne
23 mei 2023

Heerlijk gegeten 👍🏼

Silvia
21 mei 2023

Eten was prima op tijd. We waren tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.s
21 mei 2023

Mix grill en rijst waren beide koud en smaakloos. Er jammer.

Anoniem
16 mei 2023
miep
9 mei 2023
LC
9 mei 2023

Had shoarma met lamskoteletten besteld, maar geen bakje sla bij gekregen. Misschien vergeten of ze geven geen sla meer. Jammer dat je voor €25 maar 1 knoflooksaus krijgt. Eten is lekker.

Anonymous
8 mei 2023

Doner baba is geweldig. Binnen half uur vanuit zuidoost naar weesp, en nog vers ook. Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 mei 2023

Bedankt!

Achie
30 april 2023

Verbrande doner. Slechte saus. Voor extra vlees betaald, maar amper vlees gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victorien
25 april 2023
Sami
22 april 2023
Astrit
22 april 2023

Snelle en betrouwbare levering ! Aardige bezorger ...

Vonfilmhausen
20 april 2023

Top!!!!

J
20 april 2023

Was weer heerlijk

Omar
19 april 2023

Hele snelle bezorging! Alles was goed alleen jammer van de saus op de kipburger. Had ik liever niet. Bedankt!

Alexander postema
18 april 2023

Geen opmerkingen.

Martijn
14 april 2023

snelle bezorging, vriendelijke bezorger en eten was nog prima warm. aanrader!

Omar
9 april 2023

Heel erg bedankt. Alles was goed aan de bestelling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shida
13 maart 2023
Anoniem
7 maart 2023
Anoniem
23 februari 2023
Omar
28 januari 2023

Ik was verbaasd over de snelle bezorging ! Uiteindelijk heel lekker gegeten. Top! 10/10

Sandra
22 januari 2023

Heerlijk gegeten! Patat mag iets meer gebakken zijn. Maar was verder helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
20 januari 2023
Sudesh Gopal
20 januari 2023

super lekker

Omar
17 januari 2023

Beste kipburgers en doner !

Sara
12 januari 2023
Ilyas
7 januari 2023
Damyan
19 december 2022

Geweldig beste falafel broodjes van Nederland

Appie
17 december 2022

Eten (Mix Grill) was gelukkig goed warm met dit weer. Maar het was niet helemaal goed doorgebakken allemaal. Vlees was niet heel veel. Friet voldoende. Knoflooksaus en sambal in zakje was niet echt lekker. Brood en salade prima. Helaas was de bestelling erg laat. 15:00 besteld en pas rond 16:30 bezorgd. Ik had beter zelf kunnen gaan om af te halen. Ook geen telefoontje om te informeren dat bestelling laat is. Bezorger kan er niet veel aan doen, die was net begonnen zei hij. De manier van inpakken is wel echt goed, verzorgd en netjes.

Hoesna Piroe
11 december 2022

De patat was wat aan de harde kant, verder was de shoarma en kippenvleugels heerlijk. Dank voor het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
11 december 2022

Was niet warm maar smaakte goed

Astrit
10 december 2022

Bestelling was iets te laat, maar na telefonisch contact toch heel snel geleverd.

Tosh
7 december 2022

Spareribs besteld maar een mixedgrill ontvangen. Ik heb gebeld en ze geven simpelweg aan ‘ ja de spareribs zijn op en het is druk dus we hebben maar ander vlees voor u gezet. Pff !!!

Hans van der Woude
26 november 2022

Het eten was weer heerlijk. Echter de volgende keer moet de bezorger zorgen dat hij niet aan de telefoon is als hij mijn bestelling bezorgd. Dat is minder afstandelijk en dan lijkt het in ieder geval of men klantvriendelijk tracht te zijn. En ook graag in het Nederlands op een qua geluid normale en duidelijke toon aangeven dat de bestelling er is.

Sander
23 november 2022

Was heel lekker!

Kimberly
21 november 2022

Slechte slappe pizza. Heel jammer. Bezorging was wel optijd. Geen aanrader.

Ben
17 november 2022

Was top!

GS
1 november 2022

Prima. Had deze keer runder hamburger menu. Bezorging kon mijn appartement niet direct vinden. Na telefoontje gelukt. Het eten was nog goed warm.

Anoniem
15 oktober 2022

Een beetje laat, maar maakt niks uit

sudesh
12 oktober 2022
Omar
11 oktober 2022
Faroek
24 september 2022

Eten was te laat bezorgt. Het eten was weinig en koud.

Hoesna Piroe
20 september 2022

De shoarmavlees was heel krokant gebakken dus echt niet goed. Harde stukjes, waarschijnlijk te lang gegrild want het vlees was ook veel donkerder dan normaal. Dat ben ik niet gewend van doner baba dus ik was eigenlijk best wel teleurgesteld. De kippenvleugels en patat waren wel goed.

Paulus
29 augustus 2022

Shoarma besteld: Kruiding, broodje en sla; Helemaal naar wens. Helaas het vlees tot gehakt vermalen. Dit behoort van plakken vlees op een spit af te komen die zijn gegrild, dus een heel ander eet-belevenis/mondgevoel. Hopelijk in de toekomst anders.

Liante
17 augustus 2022

De vorige bestelling van 1 week geleden was mijn extra knoflooksaus vergeten. Nu had ik geen sla bakje. Ga voorlopig niet meer bestellen.

Liante
10 augustus 2022

Heb voor een extra knoflooksaus betaalt en heb die niet ontvangen. Meteen gebeld en medewerker zei, dat hij het was vergeten.

VT
31 juli 2022

Eten was goed warm, patat krokant, maar niet hard, vlees lekker mals, vorkje erbij. Goeie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivy
31 juli 2022

De Durums waren ijskoud maar kwalitatief wel goed. Maar de shoarma schotel wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onbekend
31 juli 2022
Mo
18 juli 2022

1 ding zeker nooit meer hier bestellen, Turkse pizza was vol met ui kon beter uit eten, kapsalon verkeerde vlees, Nooit meer dus !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mery
14 juli 2022

Snelle levering en lekker!

Astrid
10 juli 2022

Royaal belegde döner, koude drankjes. Altijd goede service!

Ehsan
27 juni 2022

Bestelling was koud en verkeerd bezorgd. In plaats van Ayran kreeg ik Cola. Gebeurt vaker dat er iets verschilt in bestelling en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Car
23 juni 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging. Vriendelijke bezorger! Foutje gemaakt met huisnummer werd goed opgelost! Bedankt team Doner Baba

Joyce Ruempolhamer
20 juni 2022

Great!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iman
15 juni 2022

Alles was lekker en vers

Anuska
6 juni 2022

Beide Kapsalons waren koud!

Dick Westerhof
28 mei 2022

Dürüm döner besteld. Iedereen (25 man!) vond het heerlijk. Bezorging op tijd. Verbeterpunt: op een of andere manier aangeven welke de kip en welke de kalfs döners zijn.

YILDIZ MURAT
27 mei 2022

Mix grill was super lekker, echt topper! Donerbaba is altijd mijn nummer 1 favo restaurant.

Shaida
26 mei 2022

Heel was heel lekker en was optijd bezorgd.

Fatima
26 mei 2022

Eten was heerlijk!!

Jenesca
21 mei 2022

Spareribs besteld, super taai. Rijst had ook geen smaak. Na lange tijd besteld en super slecht

Michael
20 mei 2022

Het eten was goed

Hoesna Piroe
20 mei 2022

De bezorging was vlug en het eten was heerlijk. We hadden shoarma, kippenvleugel en lamskarbonades menu's. We hebben er echt heel erg van genoten. Sowieso blijven wij vaste klant.

tabby
6 mei 2022

snelle bezorging, altijd lekker

K D D
5 mei 2022

Het eten was lekker, maar wat koud aangezien de bezorger een uur te laat was..

Christopher C
30 april 2022

Het eten was lekker en snel binnen

G.Silvester
28 april 2022

Ondanks dat het Koningsdag was, was de maaltijd bezorgd voor de aangegeven tijd. Maaltijd was ruim en de patat was nog knapperig. Heb lekker gegeten.

Erik Nander
28 april 2022

Ik heb mix grill besteld met rijst maar ik ontvang patat ipv rijst🤷‍♂️

Aaminah
27 april 2022
Ir
27 april 2022

Erg goed en supersnel!

Andjeli
19 april 2022

Er omtbreekt de laatste tijden elke keer bij een bestelling iets dan missen we de sauzen en gisteren de salade. Zelfs de turkse paprika zit er niet meer bij. De gebakken kippen zijn ook nog rauwig van binnen. Jullie kwaliteit gaat achteruit erg jammer.

I
18 april 2022
Jona
4 april 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
1 april 2022

Lang moeten wachten . Weinig patat. Vlees was in orde . Heb het beter gehad van hun

Antonio Ribeirinho
27 maart 2022

The delivery couldn’t find my building (I don’t know why) so the food was literally cold when we got it unfortunately.

Cathrine
21 maart 2022

Eten was niet afgedekt in folie en patat was inmiddels al lauw. Bezorger wist de voordeur flat niet te vinden en ik moest m'n dochter naar beneden sturen om het eten te halen. Dit is de eerste keer dat ik dit heb meegemaakt bij Doner Baba. Wel jammer..

Aziem
21 maart 2022

Helaas bij de bestelling een gedeelte vergeten en na bellen werd de rest netjes geleverd met als compensatie een gratis bak baklava. Mn nalevering was rauw en moest mn eten weer opwarmen door dit gedoe. Erg jammer omdat ik letterlijk om de hoek woon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Breugel
20 maart 2022

De Kippenstrips waren veelste hard gebakken en erg droog was een tegenvaller De mixgrill krijgt wel 4 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GEORGE
18 maart 2022
Camila
9 maart 2022

The food is really tasty, Great service!

Mireille
24 februari 2022
G. Silvester
23 februari 2022

Had Turkse pizza met patat en salade. Ruim voldoende. Mis een beetje zuur bij de salade.

Anna
14 februari 2022

Het was vers en warm en de bezorger was correct en binnen de tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HR
14 februari 2022
M Lust
11 februari 2022

Koude oude pizza die weg brokkelde. Breken en brokkelen ipv scheuren. Niet te eten!

Yousrah
10 februari 2022

Wel even de wensen lezen ik had ijsbergsla gevraagd en kreeg toch rode kool.

S. Vijver
9 februari 2022

Today as always food was great and still hot. 1 drink was missing, I told de delivery guy and within 5 min he came back with my drink! Thank you. Another time when I ordered the food I told that my spareribs was my Mothersday present :-) When the food came I got a little box of baklava as a present. Really nice! Anyway, the food is always good and fast delivery if you order on their own website. (The missing drink was the first little mistake in years. All my orders are correct and we will order again)

Maik
8 februari 2022

Eten was goed bezorging was goed. Alleen het eten was al lauw helaas

Fara
5 februari 2022
Yolanda
4 februari 2022

Het was heerlijk, snel bezorgd, en warm 👍🏼

Sam
4 februari 2022

Eten was niet lekker een uur gewacht en koud gekregen

Shaida
2 februari 2022

Lekker eten

Chereno
30 januari 2022

Het eten was koud

Dindi
29 januari 2022

Het duurde wel lang, maar was de wachten waard

Najoua
24 januari 2022
B B
17 januari 2022
Samer
13 januari 2022
Rob Szrama
9 januari 2022

Werd niet boven gebracht . Moest het zelf beneden ophalen . Kapsalon was alleen vlees, patat en kaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RP
7 januari 2022
Ahmed
5 januari 2022

Goed gegeten

Shaida
3 januari 2022
tabitha sahetapy
2 januari 2021
B B
1 januari 2021
Hafsa
31 december 2021

Altijd heerlijk eten top mixgrill heerlijke rijst en vlees alles heerlijk 🥰

Kadir
27 december 2021

Vandaag voor het eerst een tegenvaller, frietjes waren niet goed gebakken, en de kipburgers waren niet goed gefixt geen druppel saus en geen sla of tomaat? Normaal is alles goed dus let op jullie kwaliteit! Groetjes Kadir!

Sameera
26 december 2021

Heerlijk gegeten! De bezorging was eerder dan aangegeven. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haroon
25 december 2021

Kip graag meer grillen was verder lekker!

Karen
24 december 2021
Bärbel Meyer
23 december 2021

Het eten was koud geleverd

R
23 december 2021

Eten was koud kippetjes verbrand:(

N
21 december 2021

Burger was een beetje flauw dan wat ik gewend ben. Verder altijd goed eten. Bezorger was opgewekt en spontaan

Van eck
18 december 2021

Was weer een heerlijke kapsalon en snel geleverd.

Olivera
14 december 2021

Doners zijn de lekkerste en de bezorging is op tijd ! De bezorgers zijn heel lief! Super bedankt!

Aziem
13 december 2021

Zondag weer besteld en ook dit keer weer zeer snelle bezorging met heerlijk eten en zelfs een kado van de zaak. Onwijs bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aziem
12 december 2021

Gewoon heerlijk eten lekker vers bereid en supersnelle bezorging. Dank jullie wel Döner Baba

Ghazala Wagid Hosain
11 december 2021

Van alle dönerzaken die ik ken is Döner Baba mijn favoriet! De service is top, de communicatie is top en ook de bereiding is top! Ik heb al veel mensen gesproken en doorgestuurd naar Doner Baba en zal dat zeker blijven doen. Zelf kom ik helemaal uit Zwolle en als ik in de buurt ben, dan is dat echt de enige zaak die ik nooit over sla!

Hadi
5 december 2021

De patat van de gegrilde vleugels was rauw en hard. Verder was alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoesna Piroe
5 december 2021

Het eten was weer heerlijk! We hebben van de shoarma genoten

Paul
4 december 2021

Kebab was heel koud, ptaat was goed warum. Dus was niet lekker om te eten.

Liante
28 november 2021

Bestel best wel vaak, maar vandaag was er voor het eerst kritiek. Er was weinig shoarma vlees en de knoflooksaus smaakte anders. Ik begrijp dat jullie moeten bezuinigen ivm de huidige situatie. Maar dit was niet zoals ik het gewend bent. Succes verder.

P.
27 november 2021

Het eten was heel slecht. Het vlees was droog en koud. De broodjes vies en klef. Geen zelfgemaakte sausjes en sla was oud en doorzichtig. De bezorging duurde ook veel langer dan vooraf aangegeven. Wat een aanfluiting

Hussi
13 november 2021

Snel bezorgd! Warm en alles compleet. Ik bestel hier maandelijks. Altijd tevreden Ga zo door!:-)

Atilla Yurt
10 november 2021

Dankjewel voor de alles

Hiu Yi Wong
8 november 2021

Het eten was koud en dus niet meer lekker friet in de kapsalon was taai! En veeeeel te zoutig alles!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
8 november 2021
F.c
7 november 2021

Bezorgd op een ander huisnummer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fuat Yildiz
3 november 2021
Shahnaz
29 oktober 2021

Eten is lekker en porties zijn goed. Ik mis alleen tomaat in de salade.

Fula
29 oktober 2021
Sam
25 oktober 2021

Eten was lekker, bezorg was optijd

HR
21 oktober 2021
Amalia Verweij
20 oktober 2021

Heerlijk, vers en zeer vriendelijke bezorger. Niets te klagen

Zaheera
19 oktober 2021

Top Service en snelle bezorging! Vaste klant!!

Merlyn
12 oktober 2021

Eten was goed!

Liante
8 oktober 2021

Opmerking: Wanneer gaat Döner Baba gepofte aardappel verkopen? Desnoods voor een tijdje. Compliment dat jullie altijd op tijd zijn.

Quincy Palm
8 oktober 2021
Hafsa
2 oktober 2021

Snap niet dat deze bedrijf geen 5 sterren heeft heerlijk vlees Mixgrill rijst sla alles vers je krijgt waar voor je geld toppppp

M
2 oktober 2021
Jay
26 september 2021

Snelle bezorging. Maar zoals vaker, is die snelle bezorging wellicht het resultaat van de rauwe patat (ondanks aangegeven door te bakken in de toevoegingen sectie). Ik heb ze zelf nog even in de airfryer gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ama
8 september 2021

Altijd top en erg lekker. Een grote aanwinst voor Amsterdam zuidoost. 😋😋😋👌🏼👌🏼👌🏼

Ioannis
7 september 2021

The chicken durum Donner was smelling very bad and we couldn't eat it at all. Chicken seems to be cooked couple of days ago. will not order again from this place!

Fara
4 september 2021
Iv
4 september 2021

Lekker en snelle bezorging

Fernando Gutierrez
30 augustus 2021
A.d.
30 augustus 2021

Ik bestel vaak bij Doner Baba, maar deze keer was het toch echt een slechte ervaring. Allereerst was de bestelde portie rijst niet in de tas gedaan. Gelukkig kwam ik het afhalen en zag ik het meteen. Daarnaast had ik 2 durum doners besteld, zoals vaker. Helaas zat er nu heel weinig vlees in de durum rol. Droge Sla zat in losse bakjes die ik dus zelf moest toevoegen aan de durum. Hopelijk zoals altijd volgende keer gewoon sla in de durum doen zodat ik niet een hele rol moet openen en zelf sla eraan moet toevoegen

Adnan
30 augustus 2021

Alles mooi verpakt en heet bij aankomst. Vriendelijke personeel en bezorger. En ontzettend genoten van me mix grill met rijst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youssef
27 augustus 2021

Kapsalon Doner kip was echt niet te eten! Saai en geen smaak. Je moet ook zelf nog de saus er bij doen en die komt in van die kleine verpakkingen. En de grote broodje shoarma was in het echt maar een klein broodje met wat je echt niet kan noemen shoarma. Zag er niet eens uit als shoarma!!! Voor mij laatste keer dat ik hier bestel.

Mark
24 augustus 2021
Shaida
22 augustus 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilyas
1 augustus 2021
Mahsum sarikaya
1 augustus 2021

Nog nooit eerder mijn bestelling zo snel gehad (10min) 😂😂💪🏽

An
30 juli 2021

Te weinig vlees voor een schotel. Het wordt wel altijd warm afgeleverd!

Zaheera
22 juli 2021

Snelle bezorging en altijd top service!!!

M. Chandoe
17 juli 2021
M Chandoe
4 juli 2021
Marie
3 juli 2021

Geweldig

JaneX
2 juli 2021

Heerlijk gegeten, alweer!Top service .Heb na t eten ook even gebeld om mn complimenten over t eten te geven.Super heren. Keep it this way!

Amber B
30 juni 2021

Patat was in bakje met plastic dichtgemaakt, alles was nat en waterig toen ik het at…. Echt jammer normaal komt het in een zakje. :/

Tabby
27 juni 2021

Altijd lekker eten, snelle bezorging en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liante
25 juni 2021

Beste grill restaurant in Amsterdam Zuidoost. Bestel altijd shoarma en Döner kip kapsalon. Heerlijk eten, wordt snel tot aan de voordeur bezorgd.

R
20 juni 2021
Kadir ahmed
19 juni 2021

Zoals altijd super snel en vers! Toppers

Charly
17 juni 2021

Gratis blikje Fanta vergeten maar enorm snel bezorgd! Sappige lamskoteletten goed van smaak!

Onbekend
17 juni 2021

Eten was niet warm, maar voor de rest wel top!

Sharida
13 juni 2021

Eten was nog lekker warm en op tijd bezorgd. Super . Alleen jammer dat het zo weinig is. We hadden toch op meer patat en vlees gerekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Chandoe
13 juni 2021
WPC Teuben
12 juni 2021
Haroon
12 juni 2021

Goed gevuld, maar de kip was niet helemaal goed gegrild.

Peter
8 juni 2021

Lekker eten en snelle bezorging

Lilly
5 juni 2021
Mahmood
5 juni 2021

Ik had geen saus meegekregen bij mijn broodje shoarma :(

Amalia
4 juni 2021

Lekker, netjes bereid en veel eten. Bezorging op tijd. Top zaak! Ik eet er al 8 jaar lang en ben nog steeds zeer tevreden.

Brian
2 juni 2021

Ik bestel vaker bij jullie . Deze keer had de mix grill geen smaak . Het leek of het vlees niet gekruid was . Besteld op 2 juni

Aaminah
1 juni 2021
Mohammad
29 mei 2021
ac
29 mei 2021

Nog nooit zo een slechte spareribs gegeten, mijn excuses abe rechtstreeks naar de vuilnisbak

R. Piroe
28 mei 2021
Mark
25 mei 2021

Erg slappe patat in de box en de broodjes waren vrij droog. Verder wel oké.

Mireille
24 mei 2021

Altijd lekker en verse maaltijd en op tijd af geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Avinash
23 mei 2021

Eten altijd op tijd en warm aangeleverd. Telefonisch ook altijd vriendelijk te woord gestaan. Zelf de patatjes smaken krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TS
20 mei 2021
Onbekend
18 mei 2021

Top!

Hans
16 mei 2021

De kapsalon was heerlijk maar de stukjes gefrituurde kip hadden te lang in de frituur gelegen, en dus keihard. Net lekker:-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sinho
10 mei 2021

Top was weer lekker. Er was wat vergeten maar was meer doen goed opgelost ..toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mano
8 mei 2021

Alweer lekker gegeten toppers!

Ano
5 mei 2021
B B
4 mei 2021
Ali
4 mei 2021

Aanrader!!!

Schulein
3 mei 2021

Heel erg veel vlees in het broodje. Handig ook dat de saus en salade apart erbij zit zodat je zelf kan bepalen hoeveel je er in wil doen.

Kadir Ahmed
3 mei 2021

Top service, en altijd verssss!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M&J
3 mei 2021

Volgsysteem van je bestelling werkt niet goed, mail dat bestelling onderweg is, kwam uur na bezorging. Falafel was wat smakeloos en droog, viel uit elkaar bij het ernaar kijken. Rest van de bestelling was ok

Shaida
2 mei 2021

Eten erg lekker. Personeel heel erg klantvriendelijk. Levering precies optijd.

E vU
1 mei 2021

Ruim een kwartier later dan de limiet Het eten was al bijna koud De turkse pizza’s waren hard en te doorbakken Het vlees was droog en nog net aan goed Veruit de slechtste ervaring tot mu toe Nog zo’n bestelling en ik ga voortaan ergens anders heen

Victor
1 mei 2021

Eten zoals altijd goed en lekker. Bezorging ook goes

Kadir Ahmed
1 mei 2021

Super vers en prachtig op tijd! Toppers!

Kiomely
30 april 2021

Super lekker en snelle bezorging en aardige meneer ook

RP
30 april 2021
K.
28 april 2021

Snel bezorgd. File nuggets prima. 7 fried chicken drumsticks helaas vel was erg hard. Te lang doorgebakken, droog. Normaal wel okay.

B B
25 april 2021
Hans
18 april 2021

Bezorging was giga snel en eten was heerlijk:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
16 april 2021

Supersnel en goed voedsel. Aanrader!

Naaz
16 april 2021
Kamal
14 april 2021

Super snel & super lekker!

Martijn
14 april 2021
Ana
13 april 2021
Hoesna piroe
9 april 2021

Eten was weer heerlijk net als altijd. Ik raad doner baba aan!

Nicolae
4 april 2021

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
28 maart 2021

heerlijk gegeten. goed gevulde bak vlees met shoarma kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Omer
25 maart 2021

Alleen maar top

Erik Nander
25 maart 2021

Ik mis mijn gratis 7up

afia
22 maart 2021

jullie waren mijn gratis drinken vergeten🥺

Ad
15 maart 2021

De bezorging was op tijd; zelfs 20 minuten te vroeg. Het kalfsvlees was echter wat taai en te koud. Dat ben ik anders gewend; zeker als ik het zelf afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liante
13 maart 2021

Heerlijk eten, snelle service + gratis frisdrank.

Erik Nander
12 maart 2021

Goed Bezig

Farith
10 maart 2021

Het eten was niet helemaal warm bij aankomst

Mer Nout
7 maart 2021

Eten was weer goed snelle goede service!

Ingrid
3 maart 2021

Eten was goed, alleen de bezorgtijd was gevraagd om 17.15 en die kwam dus al om 16.20. En het blikje drinken zat er helaas niet bij.

Onbekend
2 maart 2021
Freddy
1 maart 2021

Top zoals altijd 👍👍

Mer Nout
25 februari 2021

Ik had een broodje shoarma en een turkse pizza doner besteld. Beide goed gevuld en het was lekker.

Hoesna piroe
19 februari 2021

Was weer heerlijk!

Andjuni
15 februari 2021
Hakim
12 februari 2021

Heerlijkkk gegeten! Ben niet anders gewend. Topp.

Mer Nout
11 februari 2021

Bestelling was later dan verwacht is niet zo erg kan gebeuren..uiteindelijk wel lekker gegeten.

Natascha De Jager
2 februari 2021

Heerlijk gegeten. Snel en nette bezorger.

Olivera
1 februari 2021

Jullie zijn super goed !

Nawras Ali
31 januari 2021

Amazing taste, reasonable prices and big and satisfying meals. I recommend it.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mer Nout
29 januari 2021

Het eten was weer lekker en de bezorging was vlot.

Anoniem
25 januari 2021
Chotkan
24 januari 2021

Goeie service, en echt 1 van de lekkerste shoarma die ik heb gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.